Merkur: U petak dokapitalizacijska skupština

Bez autora
Feb 24 2011

U petak će se u Naklu održati skupština Merkura na kojoj će vlasnici najprije odlučivati o smanjenju 54,8 milijuna eura osnovnog kapitala za 53,6 milijuna eura kako bi ga potom povećali stvarnim ulozima. Njih će moći predstavljati svako potraživanje spram društva uključeno na popis običnih ili osiguranih potraživanja, prijavljenih u postupku prisilne nagodbe. Osigurani vjerovnici moći će dobiti po jednu dionicu za svakih 40 eura prenesenog osiguranog potraživanja, a obični vjerovnici za 53 eura. Uspješnost upisa bit će poznata mjesec dana nakon skupštine. Tada bi trebao biti imenovan i novi nadzorni odbor.

Merkur: U petak dokapitalizacijska skupštinaU petak će se u Naklu održati skupština Merkura na kojoj će vlasnici najprije odlučivati o smanjenju 54,8 milijuna eura osnovnog kapitala za 53,6 milijuna eura kako bi ga potom povećali stvarnim ulozima.

Njih će moći predstavljati svako potraživanje spram društva uključeno na popis običnih ili osiguranih potraživanja, prijavljenih u postupku prisilne nagodbe.

Osigurani vjerovnici moći će dobiti po jednu dionicu za svakih 40 eura prenesenog osiguranog potraživanja, a obični vjerovnici za 53 eura. Uspješnost upisa bit će poznata mjesec dana nakon skupštine. Tada bi trebao biti imenovan i novi nadzorni odbor.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik